El contrabaixista és el convidat dijous 21 de novembre a les 21.30 a la Sala Clap que com cada mes té lloc la JazzClap

El contrabaixista Horacio Fumero, un dels referents històrics del jazz europeu, obrirà la Jam del pròxim dijous 21 de novembre. El 1980 es va establir a Barcelona. Des de 1981 va formar part del trio estable de Tete Montoliu amb el qual va treballar de forma ininterrompuda fins a la seva mort el 1997. Amb el trio, o com a freelance també, va treballar amb, entre altres, Freddie Hubbard, Johnny Griffin, Woody Shaw, Benny Golson..

En el camp del flamenc ha treballat amb artistes com Chano Dominguez, Miguel Poveda, Martirio, Chicuelo,Mayte Martin i Ginesa Ortega, o fent duo amb el guitarrista Pedro Javier González. I un llarg currículum difícil de resumir. La jam session estarà acompanyada com és habitual de la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme.

Recordeu que a la JazzClap s’hi pot sopar! Els comensals són limitats i les compres dels menús es poden fer fins al dia abans de la Jam al migdia a través del portal codetickets.cat. Menú amb entrada per 12€ (+ despeses).

Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Associació Jazz Maresme

Dia: 21 de novembre
Hora: 21.30h
Lloc: Sala Clap, Mataró
Pàgina web: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/jam-session-amb-horacio-fumero/_c:2820,_h:2/
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/jam-session-amb-horacio-fumero/8879/casa-de-la-musica-mataro/web