Nova victòria del Copa de l’Esportiva femení davant el CEJ Hospitalet per 74  a 61

Segona victòria consecutiva de les noies de Dani Perdiguero, malgrat un començament de partit bastant igualat, el primer quart va acabar amb un 17 a 23 a favor de les d’Hospitalet. El segon quart les mataronines van estar més encertades i abans del descans van aconseguir anar per davant en el marcador, acabant amb un 39 a 34.

A la represa l’Esportiva va agafar la directa i van aconseguir el major avantatge amb 18 punts de diferència, gràcies a tres triples aconseguit. L’últim quart va mantenir l’avantatge en el marcador amb l’efectivitat dels tirs lliures.

Destacar els 16 punts de Meritxell Cuní i Ariadna Magriñà, també els 14 de Cynthia Molina, per part de l’Esportiva. Per part de l’Hospitalet els 21 punts de Alba Acevedo i els 13 punts de Marina Portillo.

Classificació

Amb aquesta victòria, l’equip mataroní puja una posició per acabar vuitena amb dues victòries i quatre derrotes.

Pròxim partit

El dissabte 9 de novembre a les 20 hores visitaran la pista del Bàsquet Draft Gramanet, equip que també porta dues victòries i quatre derrotes. Destacar a Inés Perezpaya que porta una mitjana de més de 16 punts per partit.

Tir anotats
Tirs Fallats