Derrota per 64 a 80 davant un dels equips més potents de la categoria. Un Mataró Parc Boet que sempre va anar pel darrere del marcador a on no va poder contrarestar el joc ofensiu del Vic

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador Alberto Peña.

Un partit que va arrancar amb un 0 a 5 abans que s’acabés el primer minut de joc. Al cap de 5 minuts el 5 a 14 reflectia la tònica que es desenvoluparia el matx. L’equip osonenc es posava amb un avantatge de 10 punts però un triple als darrers 17 segons per part de Sergio Gómez feia que acabés el primer quart amb un esperançador 11 a 14.

El segon quart arrancava amb un altre 0 a 5 favorable als visitants, que sempre van mantenir la diferència de 8 a 10 punts per poder desenvolupar un joc més tranquil, però a la vegada elèctric, que portava a finalitzar el segon quart amb un 29 a 38 que portava als vestidors als dos equips.

El tercer quart el Vic va posar una marxa més per clavar un parcial de 0 a 7 i deixar les esperances de remuntada de l’equip mataroní a la banqueta, de la mà de Jose Ortega trencava qualsevol il·lusió del Boet. El parcial del tercer quart 13 a 22 i del darrer quart 18 a 24 van fer que acabés el partit amb el ja sabut 64 a 80.

Un Vic molt superior davant un Boet Mataró que aquest partit no era el de la seva Lliga. Destacar a José Ortega amb xifres dobles (19 punts i 10 rebots) i una valoració de 30 va ser el millor jugador del Vic. Per part dels nois d’Alberto Peña valorar els 15 punts d’Alejandro Castro i un pas més a l’adaptació dels nous pivots, que van aportar 15 punts i 11 rebots entre els dos jugadors, malgrat estar fluixos tot l’equip en la faceta interior.

Classificació

L’equip boetista de Mataró amb dues victòries i cinc derrotes es col·loca a la dotzena posició amb una victòria més que el cuer de la Lliga EBA.

Pròxim partit

El dissabte 9 de novembre a les 18.15 es desplacen a la pista d’Arenys per disputar davant l’Open Sports Arenys Bàsquet la vuitena jornada. Un partit que està pendent de saber si es disputarà o no, ja que la pista arenyenca està malmesa després dels aiguats de fa dues setmanes.