Viatge de la Unió Esportiva Mataró Germans Homs a terres tarraconenses davant el millor equip del grup, el CB Tarragona, que tornen amb una derrota pel resultat de 67 a 61, però amb regust de poder donar la sorpresa en dues parts molt diferenciades

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador “Charly” Giralt

No començaven bé les coses per l’equip mataroní que acabava amb un 17 a 10 el primer quart amb un encert a la línia de triples i en el rebot ofensiu que feia que l’equip tarragoní tingués segones oportunitats.

Els errors dels nois de “Charly” Giralt no contribuïen a millorar el guarisme en el segon quart, continuant sent el domini en el marcador pel Tarragona, que van acabar amb un parcial de 22 a 11, deixant el lluminós amb un 39 a 21, que podria ser pitjor si no fos per un triple en els darrers segons per part de l’equip mataroní.

El tercer quart va començar diferent, amb un Esportiva més encertat en atac va fer que s’emportés el parcial del tercer quart per 10 a 19. El darrer quart va seguir estrenyent l’equip mataroní per arribar als darrers segons amb l’oportunitat de posar-se per davant en el marcador, però  va ser errat el llançament i l’atac posterior tarragoní va sentenciar el partit, acabant amb el 67 a 61 en el que es va tancar.

Destacar als 16 punts de José Cabrera i els 13 d’Ignasi Ariño, així com els 13 rebots d’Omaru Touré de la Unió Esportiva Mataró. Per part del Tarragona cal mencionar a Jaume Zanca amb 18 punts i els 13 de Daniel Tugores.

Classificació

Aquesta derrota col·loca a l’equip groc a la tercera posició després de cinc victòries i dues derrotes.

Pròxim partit

El diumenge 10 de novembre rebrà a les 17 hores a la pista del Josep Mora al Palma Air Europa. Un equip que amb només dues victòries en 7 partits vindrà necessitat de punts per no caure en el fons de la classificació.  Els seus jugadors més destacats són Joan Reda amb 105 punts amb més de 190 minuts en 7 partits disputats i Joan Feliu amb 99 punts dels més de 191 minuts disputats en 7 partits. En la seva faceta rebotejadora cal esmentar a Matias Serra amb 84 rebots (60 – 24) en els 219 minuts disputats de 6 partits.