Tres punts vitals per seguir somiant

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró es desplaçava a Lleida aquest diumenge en un partit d’alt voltatge, els rivals amb una afició entregada i amb una dinàmica de joc i resultats excel·lent volien derrotar als mataronins i igualar-los a la classificació.

La primera part va estar molt igualada, tot i que en certes fases del joc els mataronins portaven la gestió de la pilota, costava generar ocacions clares de gol. Els locals, molt ordenats, generaven perill amb transicions ràpides i amb situacions d’1×1. El 0-1 arribava en el minut 15 quan Marc Campàs rebia una falta dins l’àrea i els àrbitres assenyalaven el punt fatídic. Oriol López obria el marcador i facilitava les coses pels visitants, que en aquests darrers minuts pujaven el ritme i podrien haver ampliat distàncies.

A la segona part els principals protagonistes varen ser els dos proters i els pals, el proter local treia totes les clares ocasions mataronins i el nostre, Isaac Fernández, aturava situacions clares en transició dels locals. El gol no arribava, i tres pals evitaven el 0-2 que podria ser la sentència. En una de les transicions visitants, després de realitzar un 1×1 en banda un fot xut al segon pal es convertia en el 1-1 en pròpia porteria d’Oriol López. Bogeria a la graderia, plena de gom a gom i minuts de tensió. El temps passava i els mataronins començaven a dominar encara més la pilota i les ocasions de gol i quan restaven 4 minuts pel final, després d’una excel·lent circulació de pilota, Oriol López superava el porter amb un toc sutil i feia pujar l’1-2 al marcador. Tocava patir, defensar el joc de 5 lleidetà i sumar tres punts importantíssims.

El proper diumenge el Futsal Aliança Mataró rep al Teresa Maria Roca a la Barceloneta, rival dur i complicat de la zona alta de la classificació.

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco, Miqui, Oriol (2), Llibert, Novo, Campàs, Donadeu, Medina, Tolrà i Rafa.

Nova derrota com a local del sènior femení

Els primers tres punts segueixen resistint-se per les noies del sènior femení Futsal Aliança Mataró. Tot i que aquest diumenge el rival, FS Castelldefels, no era el rival propici segurament.

L’inici del partit va ser nefast per les locals, roben les visitants i en pocs segons fan el 0-1 al marcador, aigua freda per les jugadores i els seguidors. Els minuts avançaven i el domini era altern, fruit d’això, la jugadora local Irene amb una doble ocasió claríssima va estar apunt d’empatar el matx, però en una nova transició visitant arribaria el 0-2, cop dur per les mataronines que es desdibuixarien del parquet fins acabar amb el 0-4 de la primera part.

A la represa poca història, les locals van intentar a la desesperada maquillar el resultat fins i tot amb el joc de portera-jugadora, però amb la sensació de no tenir cap opció real de capgirar el marcador, que finalment les visitants anotaven el 0-5.

Mal partit de les locals que segueixen sense aconseguir la seva primera victòria a la lliga que les alliberi d’aquesta mala situació en la dura 2a divisió estatal.

Setmana vinent visita a la complicada pista de La Concòrdia, rival per intentar sumar els primers tres punts de la temporada.

Jugadores: Naima, Nedder, Espinar, Cris, Rius, Irene, Ari, Meri, Geral, Nadal, Munne i Aina.