Ahir el jove jugador Raül Uceda del Club Billar Mataró va quedar subcampió de Catalunya Junior. Va quedar empatat a punts, però per una carambola no va poder obtenir el títol, tenim un gran jugador de futur!!!

Aquest matí ha començat la lliga catalana de les 4 modalitats amb dos equips el Mataró “A” que ha guanyat a casa del C.B. Sant Feliu de Codines “A” per 3-5. De la Segona Categoria en el Grup A. I l’equip Mataró “B” ha perdut a casa del C.B. Coral Colon per un 8-0, també a Segona Categoria en el Grup B de la Lliga Catalana.

També va començar la temporada de joc curt a la modalitat de Lliure a Tercera Categoria el jugador Joaquim Andres, on va jugar al C.B. Premià i va quedar tercer del seu grup i no es va poder classificar per la següent ronda. En Toni Gris va jugar al C.B. Centelles i també va quedar tercer, sense cap opció a jugar la segona ronda.

 Segona Categoria A – Modalitat Lliure

Al nostre club van jugar a la modalitat de Lliure en la Segona Categoria A i el jugador local Eugenio Sánchez va quedar en segona posició, darrere del jugador Miquel de la Hoz del C.B. Canet de Mar.