ERC Mataró presenta una Declaració Institucional per donar suport a poder manifestar-se lliurement i a que els mitjans de comunicació puguin realitzar la seva feina en llibertat i sense rebre cap repressió policial

El Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Mataró presentarà el dilluns 4 de novembre a la Junta de Portaveus una Declaració Institucional que dóna suport a les persones que legítimament es manifestaven les darreres setmanes i van ser ferides, detingudes, empresonades i fins i tot mutilades d”un ull pels cossos i forces de seguretat. També, busca solidaritzar-se amb els periodistes, que són un dels col·lectius que més ha patit aquests abusos, amb desenes de ferits i fins i tot un detingut. ERC Mataró vol donar suport especialment als conciutadans que han patit aquests abusos.

Aquí podeu llegir la Declaració Institucional