El segell local Aiguamoll Records ens presenta Espígol i Cine Núria

Aiguamoll Records és una de les discogràfiques de referència de la ciutat de Mataró. Nascuda l’any 2015, no ha parat d’engegar i participar en projectes musicals que van des de l’activitat discogràfica pròpiament dita fins a la programació de concerts, cicles i festivals.

D’entre la llarga llista de grups que confien en el segell mataroní ens centrem en els protagonistes el Vermut Musical d’aquesta setmana… Espígol presentarà el seu primer disc, de nom homònim, una proposta enèrgica amb ritmes post-punk alternatius. Cine Núria ens portarà el seu nou EP “Otro Futuro”, tot just acabat de sortir del forn, una combinació explosiva de ritmes electrònics, música alegre i lletres tristes.

Tot això, com sempre, en un ambient de vermut i de barri el diumenge a les dotze del migdia. En aquesta ocasió el Vermut Musical serà a la Plaça de la Brisa i ha estat co-organitzat entre l’Associació de veïns i veïnes de Mataró Centre i la Casa de la Música de Mataró.

Si voleu més informació la podeu trobar a www.casadelamusica.cat , escrivint un WhatsApp a 722 35 34 18 o a les seves xarxes socials: @cmmataro.

Dia: Diumenge 3 de novembre
Hora: 12.00h
Lloc: Plaça de la Brisa, Mataró
Preu: Gratuït