Aquest dimecres 30 d’octubre s’estrenarà el documental de Cases de la Música “Revolució Sonora” a l’off del festival de cinema “In-Edit”, a les 19 hores als Cinemes Aribau. “Revolució Sonora” recull a la perfecció com es viu des de dintre el projecte de Cases de la Música

El 2005, començava a forjar-se a Mataró, un projecte social que pretenia portar la música a tots els racons possibles: des de les sales de concerts a les escoles, passant per locals d’assaig, carrers i places. Des dels més petits als més grans. Era el germen del que avui dia és Cases de Música, que gairebé 15 anys després continua revolucionant l’escena, no sols a les ciutats en les quals s’ha establert (Mataró, Terrassa, Manresa, L’Hospitalet i Girona). També ha revolucionat tota l’escena de Catalunya, on s’ha convertit en un dels projectes musicals de referència.

Motiu de pes pel qual fa any i mig, començava a néixer “Revolució Sonora”, el documental que narra des de les entranyes, què es i què es fa. Que explica en primera persona com es viu des de dintre Cases de la Música i que posa sobre la taula tots i cadascun dels projectes que duen a terme.

Més de 18 mesos de treball, baix els comandaments de Marc Barceló, qui ha estat el director d’aquest documental de Cases de la Música, creat amb la col·laboració de Clack, i que a més s’ha envoltat de tot un equip de professionals.

I, per fi ara, tindrà la millor posada en escena i rebuda.

UNA PRODUCCIÓ DE CASES DE LA MÚSIC AMB LA COL·LABORACIÓ DE CLACK

Producció executiva Clack
Eloi Aymerich
Ariadna Vázquez

Producció executiva Cases de la Música

Jordi Planagumà

Direcció
Marc Barceló

Guió
Pablo Medina
Ariadna Vázquez

Producció
Anna Fernàndez
Cristina Madrid