El Futsal Aliança Mataró femení rebia aquesta cap de setmana al Intersala Promises d’Aragó, un dels equips potents de la categoria. Les noies de Nicky Dedeu veien de solament puntua un cop tot i que les sensacions cada cop són millors, i la primera victòria està al caure

El partit va ser trepidant, amb moltes alternatives en el joc i en el marcador, tot i això, novament les visitants varen sortir a imprimir un ritme trepidant i s’adelantaven al Teresa Maria Roca en el minut 6 de partit (0-1). Tocava novament aixecar un marcador advers contra un rival que jugava molt bé a futbol sala i que pocs minuts més tard, en el 9, augmentava distàncies amb el 0-2 al marcador amb l’execució de forma magistral d’una falta lateral. Mals moments de la mataronines que patien amb la insistència de les aragoneses, tot i això, varen gaudir de diverses clares ocasions per retallar distàncies, fins i tot un segon pal errat sense oposició defensiva. Final de la primera part i tocava la remuntada.

Però novament en l’inici de la represa, les aragoneses feien pujar en el minut 3 el 0-3 i quasi sentenciaven el matx. Les Mataronines seguien sense donar-se per vençudes i retallaven distància amb el 1-3 en el equador de la segona part, obre de Meritxell amb asistència d’Irene. Moments bons de les nostres i patiment visitant. Tocava sortir de 5 i arriscar pel resultat, en un final ajustat, un gol per cada equip (1-4 i 2-4) feien impossible el somni mataroní.

Cap de setmana vinent ens visitarà el diumenge a les 11:30h el FS Castelldefels, un dels equips potents de la categoria.

Jugadores: Naima, Nedder, Meri(1), Espinar, Cris, Irene(1), Geral, Cayuela, Nadal, Ari, Aina i Munné.

Classificació

Pròxim partit

El diumenge a les 11.30 les noies del Futsal es desplaçaran a Castelldefels a intentar aconseguir la primera victòria de la temporada. Un rival complicat que només ha perdut un partit.