Derrota de les noies de Lluís Macias davant un Magic Sants que no havia guanyat abans d’aquest partit. Al partit s’arribava amb les baixes de Ciara i de Marta Paez, i amb la nova incorporació de l’equip, Irene

Degut a la falta de la portera, Ari a la primera part i Miriam la segona van tenir que posar-se de porteres.

El partit va començar amb l’equip local amb moltes ganes, i ràpidament Yasmin va posar l’1 a 0, però poc va durar l’alegria i ràpidament les barceloneses van empatar.

El partit continuava amb moltes anades i tornades, i Sonia posava de nou davant del marcador a les jugadores mataronines, però dos gols ràpids abans d’arribar al descans deixava el marcador en 2-3 per les visitants.

La segona part, amb una pressió mes a dalt, van intentar capgirar la situació però dos contres rapides posaven el 2-5 al electrònic. Un autèntic golàs de Yasmin feia el 3-5 i l’esperança d’intentar una remuntada però al estar molt a dalt hi havien molts espais darrere i el resultat final va ser de 3-7.

Classificació

Amb aquesta derrota l’equip mataroní segueix a l’última posició  amb 0 punts.

Pròxim partit

El pròxim partit les noies de Lluís Macias tornen a jugar a casa, el diumenge 10 de novembre a les 11 hores davant el Sant Cugat FS.