Nova victòria de l’equip de la Unió Esportiva Mataró Germans Homs davant la millor defensa del grup, el BBA Castelldefels, pel resultat de 68 a 64. Una victòria que dóna el lideratge davant del Tarragona amb un partit menys

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador “Charly” Giralt

Un començament de partit amb un gran encert visitant que va donar un avantatge del primer quart de 9 punts, queden el resultat de 15 a 24 a favor del Castelldefels. El segon quart va ser tot el contrari al que fa a anotació. Les defenses i el desencert en el llançament de tir van fer que el parcial del segon quart fossi de 17 a 8, amb el que va acabar la mitja part amb empat a 32. 20 minuts quedaven de partit i era com si tot tornés a començar.

A la segona part, va agafar la mateixa tònica que la primera part. Un parcial de 14 a 20 donava avantatge als nois del Baix Llobregat. Una nova reacció local va fer que en un final intens va aconseguir la victòria per 68 a 64, fent un parcial de 22 a 12.

Estadístiques del partit

Partit molt intens el disputat al Josep Mora. Destacar la reaparició de Jordi Juanola, que en 27:08 jugat va aconseguir 6 punts i 13 rebots (8-5). Per la seva part Jaume Solé va disputar 28:08 minuts on va aconseguir 16 punts i 5 rebots (3-2). Però el millor jugador valorat va ser Omaru Touré amb un 26 de valoració, amb 15 punts i 17 rebots (7-10), el que va fer ser el MVP del seu grup en rebots.

Per part del BBA Castelldefels Eric Mañes amb 22 punts i 13 rebots (12-1) va ser el jugador més valorat amb 29 i va aconseguir el MVP de la jornada al seu grup en valoració.

Resultats i Classificació

Aquesta victòria junt amb el partit ajornat del Tarragona ha fet que l’equip mataroní es col·loqui líder de la categoria.

Pròxim partit

El dissabte a les 19 hores es disputarà el partit de la jornada, a on l’Esportiva visitarà la pista de l’Ibersol CB Tarragona, per decidir qui és l’equip més en forma en aquest començament de temporada.

Un Tarragona que porta tots els seus partits en victòria. David Fernández és el seu màxim exponent anotador amb 80 punts en 5 partits seguit de Ferran Torres amb 72 punts. L’Esportiva es tornarà a trobar un equip a on el rebot defensiu destaca, ja que dels 173 rebots que ha fet l’equip, 132 són defensius. Més de 34 rebots de mitjana per partit en rebots totals i més de 26 defensius, on Ferran Torres ha realitzat 34 rebots (22-12).

Fotografies