Primer desplaçament a les illes canàries per les noies de Jordi Vizcaíno amb victòria per 66 a 90 aconseguida en el darrer quart del partit.

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador Jordi Vizcaino.

 

El partit va començar amb un domini local als dos primers minuts fins que l’Alina Hartmann va capitanejar un parcial de 2 a 12 amb 8 punts posant el marcador en 11 a 18, que va acabar el primer quart.

El segon quart va reaccionar l’equip canari amb un parcial de 11 a 2, a on Regina Gómez amb 8 punts tornava a posar l’equip local amb tres punts d’avantatge. Dos triples i una cistella de Alina Hartmann va tornar a posar per endavant les mataronines amb una avantatge de cinc punts. Alternances de cistelles en els següents minuts va portar a una altre reacció visitant per posar una distància de 13 punts gràcies a 8 punts consecutius de Gina Camps. I posteriorment de 17 punts que va acabar el segon quart amb un 29 a 46.

El descans va carregar piles a les canàries i van sortir amb un parcial  de 10 a 0 en menys de dos minuts. Les noies de Jordi Vizcaíno van ser sorpreses per la pressió a tota pista de les locals. La reacció amb Olga Ruano va ser clau per tornar a posar la diferència a més de 10 punts. Finalitzant el quart amb un 53 a 62.

L’últim quart va començar con els altres quart, amb una reacció local i una Yaiza Garcia va portar al Magectias a 5 punts de diferència amb un 57 a 62. Dos triples de les noies del Boet posaven de nou la barrera de més de deu punts. Aquests dos triples va fer molt de mal a les canàries que en els darrers minuts del partit van rebre un parcial de 9 a 28 per deixar el resultat final de 66 a 90.

Una victòria de l’Advisoria Boet a on tenen que treballar més els començaments dels quarts. En tots els quarts l’equip rival les hi complicant tota la feina feta a la resta dels anteriors quarts. Destaquem l’aportació a l’equip de Gina Camps amb una valoració de 15 (12 punts i 3 rebots). I el retrobament d’Alina Hartmann que amb una valoració de 16 (19 punts i 5 rebots) va ser clau en els moments difícils del partit. Molt bon partit de Marta Arbizu amb 13 punts, els mateixos que Olga Ruano que a més va aconseguir 5 rebots.

Per part del Magectias destacar Regina Gómez amb 25 de valoració (27 punts i 6 rebots) que la fan MVP de la setmana. També destacar a Jessica Duleba, que reapareixia després d’una lesió i va aconseguir 15 punts. Yaiza Garcia només va aconseguir 8 punts gràcies a la defensa mataronina.

El partit va ser retransmet en directe per la Federació Espanyola de Bàsquet, per la qual cosa vàrem poder veure com Laura Timoner va jugar el partit, cosa que no reflecteix en les estadístiques de la Federació i esperem que si reflecteixi l’acte arbitral. Podeu a tornar a veure el partit aquí

https://canalfeb.tv/competiciones/liga-femenina-2

Classificació

Aquesta victòria col·loca a las mataronines a la vuitena posició, a una sola victòria de la segona de la lliga, propera rival del Boet, el Barça CBS.

Un Barça CBS que amb 3 victòries i una derrota, la qual va ser a la seva visita al Osés Construcció Ardoi. Gran repartiment a l’hora d’anotació on destaquen per molt poc les gallegues Ana Alonso i Marta Canella amb una mitjana de més de 10 punts en les 4 jornades. Destacar també a la italiana Beatrice Carta amb 15 assistències amb 4 partits. El partit es disputarà l’1 de novembre a les 19 hores a l’Eusebi Millan.