El fruit del treball de Dani Perdiguero amb el seu equip va treure els seus primers fruits, al aconseguir la seva primera victòria de la temporada al derbi maresmenc en la pista del Premià per 61 a 65

 Va començar el partit portant la batuta l’equip premianec, però l’Esportiva va reaccionar donat la volta al marcador acabant el primer quart per 16 a 20. En el segon quart les noies de Dani Perdiguero seguien augmentant la diferència fins al 20 a 27 quan faltaven sis minuts. Dues cistelles de maria Oquendo i una de Berta Plandolit va empatar el Premià a 27 punts. Alternances en el marcador va arribar una reacció de l’equip mataroní que feia que se n’anessin al descans amb un 33 a 37.

A la represa tres cistelles de l’Esportiva va augmentar la diferència a deu punts. Diferents cistelles van fer ajustar la diferència a 7 punts al final del tercer quart, amb el resultat de 45 a 52. El començament de l’últim quart va arribar l’equip premianenc a posar-se a dos punts, en diferents moments. En el darrer minut amb un 61 a 63 estava tot per decidir. Tres tirs lliures de l’equip mataroní van tancar el marcador amb el 61 a 65.

Estadístiques del partit

Victòria treballada de l’Esportiva que dóna fruit al treball de les darreres jornades. Destacar els 18 punts de Cynthia Molina i els 14 d’Ariadna Magriñà. Per part del Premià destaquem l’actuació d’Emma Barceló amb 18 punts, Maria Massuet amb 15 punts i Maria Oquendo amb 14 punts.

Classificació

Aquesta victòria catapulta a la novena posició de la classificació, tenim en compte que hi han dos equips que porten un partit menys.

Pròxim partit

El dissabte vinent a les 18 hores l’equip mataroní rebrà al Josep Mora al CEJ l’Hospitalet que porta dues victòries i dues derrotes. Un equip a on el seu fort és el tir interior i el seu punt feble és el tir més enllà de la línia de 6,25, on Marina Portillo amb una mitjana de 10,25 punts per partit i de Lucia Perera amb una mitjana de 9 punts per partit, són les jugadores més destacades.

Tirs fallats
Tirs anotats