El debut dels nous pivots del Mataró Parc Boet va coincidir amb el pitjor primer quart de la temporada pels nois d’Alberto Peña, que van perdre davant el Martorell per 82 a 64

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador Alberto Peña.

Un començament de partit bastant igualat que quan faltaven sis minuts dominava l’equip mataroní per la mínima, 8 a 9. A partir d’aquest moment un parcial de 14 a 0, a conseqüència de 7 tirs de camp fallats consecutivament i 5 pèrdues de pilota, va acabar el primer quart amb un 22 a 9 molt preocupant. El pitjor és que només Miqui Puig i David Romero van ser els únics anotadors del Boet.

El segon quart es va començar com es va acabar el primer quart, un parcial de 5 a 0 va fer augmentar l’avantatge del Martorell fins als 18 punts. Miqui Puig va fer la primera cistella boetista, però un altre 5 a 0 dels nois del Vallès van ampliar la diferència. Els primers punts de Marinovic en el seu primer partit i el despertar anotador de Marc Rubio va portar al 34 a 19. Al que va seguir a una alternança de cistelles fins al 43 a 25, amb la primera cistella de l’altre debutant Waly Niang quan faltava un minut quaranta segons, que va acabar al descans.

El tercer quart va reaccionar amb un parcial del quart per 20 a 30, amb una gran actuació anotadora de Marc Rubio i Miqui Puig, que van aconseguir posar-se a cinc punts avall quan faltaven 45 segons. Un triple de Nil Bril va deixar el marcador en 63 a 55, 8 punts de diferència. S’havia aconseguit almenys estar a prop per a poder remuntar el partit.

En l’últim quart es torna a fallar com els darrers minuts del primer quart, a on el Martorell es va aprofitar per fer un parcial de 18 a 9, per deixar el marcador final en el 82 a 64.

Estadístiques del partit

Mal partit dels nois d’Alberto Peña que no van saber mantenir la intensitat que el Martorell va imposar. Destacar que per ser el primer partit de Dordije Marinovic va fer 7 punts i 8 rebots (5 – 3) en els 20:35 minuts que va jugar. Per la seva part Waly Niang va fer 2 punts i 3 rebots defensius en els 7:46 minuts que va estar sobre la pista. Marc Rubio amb 20 punts i 3 rebots i Miqui Puig amb 17 punts i també 3 rebots van ser els jugadors més destacats del Boet.

Per part del Martorell destacar que 5 jugadors van fer més de 10 punts i Jaume Pujolreu va ser el jugador més destacat del partit amb una valoració de 20, on va fer 15 punts i va agafar 6 rebots (4 – 2).

Resultats i Classificació

Aquesta derrota col·loca a l’equip mataroní a la dècima posició amb dues victòries i 4 derrotes.

Pròxim partit

El dissabte 2 de novembre a les 19 hores reben al CB Universitat Vic, equip que conta tots els seus partits amb victòria. Un equip on destaca Xavier Torrent amb una mitjana de quasi 18 punts per partit i Guillem Sabatés amb més de 15 punts de mitjana. Per la seva part rebotejadora destacar a Alfonso Alzamora que porta 34 rebots en 6 partits (24 – 10), Guillem Sabatés amb 30 rebots (28 – 2) i José Ortega amb 29 rebots (24 – 5). Un total de 214 rebots (166 – 48), més de 35 rebots de mitjana per partit, fa que sigui un equip que si no tens encert de cara a cistella, sigui complicat tenir segona opció de tir. Per la part negativa del Vic és que en 6 partits han tingut 79 pèrdues de pilota, més de 13 de mitjana.