Robatori per cinquena vegada en tres mesos a l’escola Camí del Cros, a on a més a més han fet destrosses. Aquesta vegada s’hi han emportat mòbils i tauletes. El Centre acusa el consistori de deixar-los desemparats

El passat dimarts a la nit han tornat a entrar a l’escola Camí del Cros per cinquena vegada. Han fet un comunicat en el qual han denunciat la situació de vulnerabilitat davant els robatoris que han patit des del juny on han sofert 5 robatoris. En aquests robatoris han perdut, a part de temps i desgast personal perquè han hagut de venir a fer vigilància, tota una sèrie d’equips que ningú els reposarà amb tota la seva totalitat, malgrat que les famílies i l’escola han fet un esforç en els últims anys perquè els seus fills i filles puguin tenir els materials bàsics per a utilitzar a l’aula.

També han denunciat en el comunicat, el desemparament que tenen per part de l’Ajuntament de la ciutat, responsable del manteniment i vigilància dels edificis municipals de la ciutat. Encara que han actuat per a resoldre els desperfectes que han tingut, en la velocitat burocràtica característica, no s’han fet les inversions necessàries en seguretat i no funciona els protocols d’alarma establerts per l’empresa SEVIP i la policia de la ciutat. Això implica que cada dia, cada cap de setmana i per vacances estan exposats a sofrir robatoris i desperfectes.

Vídeo declaració del Director del Centre

Fotografies del desperfectes en el robatori

Comunicat de l’Escola Camí del Cross

Manifestació

Aquest dijous han fet una manifestació amb cartells per protestar per la seva manca de suport per part de les Institucions i poder reclamar una solució immediata. Necessiten solucions i tenir el suport de les administracions, Ajuntament i Departament, ja que és necessari defensar i acompanyar als centres i les seves famílies, han tancat així el seu comunicat.

Fotografies de la Manifestació