El Boet Mataró ha fitxat un jugador internacional per Montenegro de 18 anys i 2,03 m, per a donar més centímetres a l’equip sènior de la Lliga EBA

Avui han presentat la fitxa de Djordjije Marinovic a la Federació Espanyola de Bàsquet, una ala-pivot de 2,03 m i de nacionalitat montenegrina per a sumar centímetres a un equip de Lliga EBA on cap dels jugadors supera els dos metres d’altura. En declaracions fa unes setmanes d’Alberto Peña, l’entrenador de Mataró Parc Boet, va indicar que es necessita mesures urgents per a pal·liar la falta de centímetres. Perquè el primer reforç ha arribat de la mà d’aquest jugador, que té possibilitats de debutar ja aquest diumenge a les 18 hores a Martorell.

Marinovic, internacional amb Montenegro amb la sub18 va participar en el Campionat d’Europa U18, amb una mitjana de 5,5 punts, 3,8 rebots i 1,8 en assistències en els 109 minuts que va participar. En 2018 va disputar el Mundial U17 a l’Argentina on la seva aportació a l’equip montenegrí va ser una mitjana de 6,3 punts, 6,6 en rebots i 0,6 en assistències en els 194 minuts disputats.

És un jugador que juga de cara a cistella, però malgrat jugar en la pintura, on té un bon llançament de tir des dels 3 o 4 metres, també li agrada sortir-se de la pintura per a tirar des de fora. El més important és que té 18 anys i té un futur per davant prometedor.