Partit intens a on quasi l’equip mataroní va aconseguir la seva primera victòria davant un Almeda molt experimentat

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador Dani Perdiguero

Bon partit de les noies de Perdiguero, que van estar a punt de donar la sorpresa derrotant el poderós Basket Almeda, però la sort va decantar-se del costat de les de Cornellà del Llobregat.

La trajectòria dels dos equips abans del matx eren totalment oposades, a on l’equip de Cornellà encara no coneixia la derrota, tot el contrari l’equip mataroní.

El primer quart va ser bastant igualat, encara que l’equip mataroní anava a remolc amb diferències de 2 punts fins a l’últim minut que amb una cistella de 2 i un altre de tir lliure, va acabar amb el primer parcial de 12 a 18. El segon quart va començar amb un parcial de 0 a 5 per les de Cornellà, però l’Esportiva reaccionava mantenint distàncies de 4 a 8 punts. Per acabar a la mitja part amb un 32 a 37.

La segona part va continuar la tònica del primer quart, però al minut 5 per segon cop les mataronines es posaven per davant en el marcador (44-43). Els darrers 5 minuts del tercer quart va haver-hi alternança en el marcador per acabar el període amb un 51 a 53, donant esperança d’aconseguir la primera victòria en la Copa aquesta temporada. I així donava la targeta de visita al començar l’últim quart amb un triple de Laida Martínez. En aquell moment l’Almeda va tornar a posar una marxa més i va tornar a haver-hi alternança en el marcador fins als últims segons amb un 66 a 68, l’última possessió era per les mataronines, que van errar en un triple, ja que la pilota no va voler entrar a la cistella. El rebot defensiu per part de l’Almeda i una falta personal van sentenciar el partit amb dos tirs lliures convertits i les de negre situarien el definitiu 66-70 per tancar el marcador.

Una nova derrota, però amb regust de fer les coses bé per poder aconseguir la primera victòria de la temporada.

Estadístiques del partit

Per l’Esportiva Construtoni Ponce destaquem a la jugadora Judit Ortiz amb 16 punts i Queralt Coll amb 13 punts. També va contribuir Ari Magriñà amb 11 punts. Per part de l’Almeda destaquem a Claudia Soriano amb 22 punts i Alba Barneda amb 14 punts.

Classificació

Aquesta nova derrota situa a l’equip groc a l’onzena posició, tenint en compte que encara hi ha tres equips més que no coneixen la victòria aquesta temporada a la Copa Catalunya.

Pròxim partit

El pròxim partit es disputarà el dissabte a les 17.15 h a la pista del Wecolors – AB Premià. Derbi local per veure si les noies de Dani Perdiguero aconsegueixen la seva primera victòria. Un Premià que arriba al partit a la setena posició amb un balanç de dues victòries i una derrota. Emma Barceló amb una mitjana de 18 punts per partit i Maria Masuet amb una mitjana de més de 12 punts són les jugadores més destacades en la seva faceta anotadora aquesta temporada. També destacar que la majoria de la selecció de tir de l’equip premianenc és de dintre de la pintura.

Fotografies