Treballada victòria del Mataró Parc Boet en un partit de gran encert en el tir, acabant amb un 93 a 85 pels locals gràcies a un gran últim quart del Boet

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador Alberto Peña.

El diumenge a les 19.30 visitava l’equip barceloní del MCNTEAM SESE la pista de l’Eusebi Millan amb un balanç de tres victòries i una derrota. Per part del Boet era necessari saldar el partit amb una victòria per evitar caure a la cua de la classificació.

Amb aquesta premissa, els nois d’Alberto Peña van sortir decidits aconseguir una victòria, però el SESE va estar més encertat acabant el primer parcial de 21 a 26. David Romero va aguantar l’empenta de l’equip barceloní amb jugades de molt de mèrit, acompanyat d’un inspirat Marc Rubio. Va començar el segon quart amb la mateixa tònica, però aquest cop amb un millor encert dels locals, acabant amb un empat a 47.

La segona part va ser de clar domini visitant, que amb un parcial de 14 a 21. Moment que Alberto Peña va fer servir el temps per canviar de tàctica, posant a la pista un sistema defensiu en zona 3-2, que va ennuegar l’equip barceloní en l’atac. Això combinat amb una major agressivitat a la pista per part del Boet va fer que l’últim quart acabés amb un parcial de 32 a 17, tancant el partit amb el 95 a 87 definitiu.

Estadístiques del partit

Destacar la temporada que està fent David Romero, que en 5 partits ha fet 98 punts i 53 rebots (38-15) i una mitjana de valoració de 25,8. El passat dissabte va ser el MVP de la jornada. Va anotar 28 punts, amb una sèrie d’11 de 17 en tirs de dos i 6 de 9 en tirs lliures. Als punts s’ha d’afegir 15 rebots, 4 assistències i 7 faltes rebudes, per a un total de 44 punts de valoració. L’altre revulsiu del Boet va ser Marc Rubio, que sembla que està agafant la forma molt ràpidament. Va anotar 18 punts, va recollir 8 rebots, va fer 4 assistències i va recuperar 6 pilotes, acabant amb una valoració de 28. Només una nota negativa en el partit del diumenge per Marc Rubio, va ser expulsat a l’acumular una antiesportiva i una tècnica.

Resultats i Classificació

Pròxim Partit

El diumenge vinent a les 18 hores visitaran la pista del cuer de la categoria, el Martorell, una oportunitat per sumar una nova victòria, tot esperant de guanyar centímetres per dominar la pintura. L’equip de la comarca del Baix Llobregat destaquen Jordi Pujolreu amb 40 punts i 33 rebots (21-12), i Nil Bria amb 46 punts.

Estadístiques Acumulatives del CB Martorell

Galeria Fotogràfica