Nova victòria de l’equip de la Unió Esportiva Mataró Germans Homs, aquest cop a la pista complicada de Barberà del Vallès, pel resultat de 65 a 72

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador “Charly” Giralt

El partit va començar amb una bona arrancada de l’equip mataroní que va acabar el primer quart amb un avantatge de 4 punts (13 a 17). El segon quart va seguir la mateixa tònica, amb un parcial de 12 a 20, quedant el marcador a la mitja part amb avantatge de 10 punts per l’Esportiva, 27 a 37.

La segona part va acabar el tercer quart amb un parcial a favor de l’equip vallesà per 20 a 17, acabant l’últim quart amb un empat a 18 punts. El que fa que l’equip maresmenc va controlar la distància en el segon període, amb l’excepció d’un moment que es va posar l’equip local a una diferència de 4 punts. Arribant així al final de l’encontre amb el resultat de 65 a 72.

Estadístiques del partit

Per l’equip local poden destacar els 18 punts d’Ignasi Ariño, així com els 14 punts de Jose Francisco Cabrera i Jaume Solé. En rebots Omaru Toure va tornar a destacar amb 13 rebots (8-5), així com Jose Francisco Cabrera amb 11 (9-2). Destacar que per segon cop consecutiu Jaume Solé va jugar els 40 minuts.

Per la part local destacar el 15 punts de Luis López i els 12 de David Orrit.

Classificació i Resultats

Aquesta victòria, la quarta consecutiva, fa que es posicionin a la part alta de la classificació, segons amb 4 victòries i una derrota, empatats amb el Salou.

Pròxim partit

El pròxim diumenge a les 18 hores rebran al Josep Mora al BBA Castelldefels. Un equip amb un balanç de dues victòries i tres derrotes. Destaquen com a jugadors Andreu Sese amb 63 punts i 28 rebots (17-11), Quim Salvans amb 60 punts i Marc Bernadí amb 57 punts i 37 rebots (28-9). Una bona pedra de toc per saber si l’Esportiva aspira a lluitar en la part alta de la classificació o a fites més importants.

Estadístiques Acumulatives BBA Castelldefels