Primera derrota de l’Advisoria Boet a casa davant un Uni Girona B que en poc va fer molt. Amb un resultat de 40 a 50 a favor de les gironines, a on va destacar els errors amb el tir

Per començar posem la valoració del partit del seu entrenador Jordi Vizcaíno.

Un partit que han de recordar les jugadores del Boet per no tornar a repetir-se. El dissabte va visitar el Citylift Uni Girona B la pista de l’Eusebi Millan. Un equip que venia de perdre a la primera jornada de 9 a la pista de l’Osés Construcción Ardoi i de guanyar amb solvència a la seva pista per 59 a 37 davant el Picken Claret de valència.

El primer quart a on es va començar a notar la falta d’encert amb el tir per part dels dos equips. Tenim en compte que la primera cistella es va produir després d’haver passat ja més de dos minuts i mig de partit. L’Uni Girona no va anotar fins quan faltava un minut i 18 segons. Va acabar amb un 10 a 3, a on només van anotar tres jugadores per part dels dos equips (Olga Ruano 8 punts, Marta Arbizu 2 punts per part de l’Advisoria i Alba Coma 3 punts per part de l’Uni Girona B). El rebot defensiu va ser protagonista en aquest quart, 10-1 pel Boet i 8-4 per l’equip gironí, l’únic destacat per l’equip mataroní en aquest primer quart, la tasca defensiva.

El segon quart és quan les noies de Joan Torralba van reaccionar en els primers 5 minuts, posant-se a un sol punt de diferència (12 a 11). Per part mataronina, la tònica seguia sent la mateixa, anotant Olga Ruano per portar al marcador a la mitja part amb un 23 a 17.

El tercer quart amb dos tirs d’Aina Martín i un triple de la francesa Faustine Parra li van donar el primer avantatge a l’equip gironí. Els darrers minuts del quart l’avantatge es va ampliar als sis punts, per deixar el marcador amb un 26 a 32 inquietant.

El darrer quart, l’equip de Jordi Vizcaíno va reaccionar tímidament, posant el marcador amb un 33 a 35 a falta de 6.17 perquè acabés el partit. Però és quan l’equip de l’Uni Girona B va acabar de matar el partit amb un parcial de 3 a 9 per tenir un avantatge de 10 punts. Els canvis ni l’encert va millorar per l’equip mataroní que va acabar amb el 40 a 50 en el marcador.

Estadístiques del partit

El pitjor del partit és la sensació de l’equip. Només Olga Ruano amb una valoració de 26 (21 punts i 11 rebots) va poder donar la sensació d’un equip que milita a la Lliga Femenina 2. Només 5 jugadores de les 10 que van jugar van anotar algun punt. 13 tirs de camp de 49 intents per part del Boet i 18 de 60 per l’equip del Girona dóna compte del desencert de tir d’aquest partit.

Classificació

Aquesta derrota col·loca a l’Advisoria Boet Mataró a la part baixa de la classificació, amb una victòria i dues derrotes.

Proper Partit

Aquest diumenge viatgen fins a Tias (Las Palmas) que a les 16 hores intentaran donar millor sensació davant el Magectias Contra Violencia Genero, el cuer de la classificació. Un equip que ha perdut de més de 20 punts en els tres partits d’aquesta temporada. Yaiza Garcia i Carolina Mateo són les seves dues jugadores referents, al que fa a punts i rebots. Un equip amb un 35,47% en tirs de camp (61-172) i 83 rebots (59-24), 26 menys que l’equip mataroní, en canvi amb fet més punts (159-145).

Galeria Fotografies