Els fets van tenir lloc aquest dissabte al mercat de marxants del Pla d’en Boet en el marc d’un operatiu especial de la Policia Local

Foto: Ajuntament
Foto: Ajuntament

La Policia Local va requisar aquest dissabte al mercat de marxants del Pla d’en Boet el gènere que duien 6 venedors ambulants, que van aconseguir fugir. En concret, es van interceptar 14 pantalons de xandall, 89 parells de sabates esportives, 15 calçotets, 19 bosses de mà, 8 dessuadores, 9 jaquetes i 1 camisa.

Arran de diverses queixes que començava a proliferar la venda ambulant en aquest mercat, i després d’una vigilància prèvia, dissabte la Policia Local va posar en marxa un operatiu especial. Va ser en el marc d’aquest operatiu, que es va interceptar la mercaderia que duien els 6 venedors ambulants. En veure els agents, els 6 venedors ambulants es van escapar i van deixar a terra el gènere, que la policia va procedir a requisar.