Victòria treballada dels nois de Charly Giralt superant al Badalonès, a on va primar les defenses i el desencert local a la llarga distància. Aquesta victòria els situa en la tercera posició de la classificació

En el primer quart del partit el desencert des de la llarga distància dels grocs i la sortida en tromba dels de Badalona posava un primer parcial de 12-20. El segon quart va canviar la tònica gràcies a l’encert amb cistelles fàcils i un gran treball defensiu, que va deixar l’equip badaloní només en 7 punts, mentre els locals en van fer 23.

La segona part va ser més igualada, en canviar el sistema de joc dels vermells amb una defensa zonal, i la tornada en el desencert local als tirs. El tercer quart amb un 15 a 16 i el darrer quart amb un 12 a 15, per acabar amb el 62 a 58.

Un fluix balanç en els llançaments triples, 5 de 35 (tònica de la temporada 36 de 120), per la falta d’encert va fer que no sense dificultats, els punts es quedessin a casa.

Declaracions de Carles Giralt

Aquí podeu veure les estadístiques del partit.

Resultats, classificació i proper partit