Aquest mati i també aquesta tarda ha tornat a estar tallada la N-II a l’alçada de la Estació de Renfe de Mataró. També han tallat la C-32 en direcció Barcelona i la via 4 de l’Estació de Renfe de Mataró

Segons informa Mataró Audiovisual,  La concentració estava prevista per les 7 del matí, i de mica en mica s’hi ha anat sumant persones, fins a arribar a un centenar aproximadament. Tot seguit i a partir de les 8 del matí la mobilització s’ha traslladat a l’interior de l’estació, on els manifestants han desplegat una pancarta on s’hi podia llegir: “Comença la revolta. Aixequeu la suspensió”. D’aquests una cinquantena han arribat fins a l’andana on han saltat a la via i han interromput la circulació de trens en direcció Barcelona. Primer ho han fet asseguts a la capçalera de la via 2 i després caminant en direcció a la capital catalana. La situació d’incertesa entre usuaris, que no sabien si podrien finalment agafar el tren, era evident.

El tall però ha durat poca estona, ja que quan els manifestants han arribat a l’alçada del Tecnocampus han abandonat les vies enmig d’una forta presencia policial. Un cop allà els Mossos d’Esquadra han procedit a la identificació d’algun d’ells. En aquest punt s’han viscut alguns moments de tensió, que finalment no han anat més enllà. Un cop interceptats en aquest punt, la marxa ha tornat a caminar en direcció a l’estació i s’ha acabat dissolent.

Aquesta tarda, a las 17.15 de la tarda havien convocat per xarxes socials el CDR Mataró a manifestar-se davant de l’Estació de Rodalies de Renfe a Mataró. Han tallat la N-II per segon dia consecutiu. Tot seguit s’han dividit per anar en manifestació fins a l’entrada de la C-32 en direcció Barcelona, restant tallada fins aquesta nit i l’altre grup s’ha concentrat davant de l’Agència Tributària a Mataró.

On hi ha hagut una concentració.