Dilluns al matí, després de fer-se pública la sentència del Tribunal Suprem de Justícia contra els presos polítics, moltes de les entitats i empreses del país varen mostrar el seu rebuig a la sentència. Entre elles, la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya, que va anunciar a través de les seves xarxes socials que s’afegia a les mobilitzacions, per reivindicar la voluntat d’un sistema democràtic i les llibertats de les persones que el formen.

És per aquest motiu que la Casa de la Música de Mataró juntament amb l’Associació de veïns i veïnes de Les Santes – Escorxador, entitats que coorganitzadores dels Vermuts Musicals, han decidit ajornar el Vermut Musical d’aquest diumenge dia 20 d’octubre a l’espera de trobar nova data.

La notícia de l’ajornament del concert es va trametre a través de les xarxes socials (@vermutsmusicals) i el canal de WhatsApp dels Vermuts Musicals: +34 722 35 34 18, des d’on avisen dels concerts programats i de les incidències que impedeixen la realització d’aquests.