Nova derrota del Quadis CN Mataró davant el CE Mediterrani, aquesta vegada per 6 a 8. És la quarta consecutiva 

El Partit de la Jornada en la Lliga Premaat Masculina de Waterpolo d’aquest dissabte enfrontava a dos equips cridats a ocupar la zona alta de la Lliga, Quadis CN Mataró i CE Mediterrani, en la piscina Joan Serra. En un partit ajustat que finalment s’ha ficat a la butxaca el quadre del barri de Sants per 6-8, gràcies a l’avantatge que va obtenir en el segon quart.

Els tres gols de Lluc Bertran i els dos de German Yañez no van poder remuntar en el segon temps l’avantatge aconseguit pel Medi. La defensa molt dura de l’equip de Sants va ser una de les claus del partit, però que malgrat que les 17 exclusions han pogut defendre amb inferioritat amb un gran treball defensiu.

Després d’haver-se disputat tres jornades l’equip mataroní es troba en la quarta posició de la taula. Dissabte que ve 19 d’octubre a les 12.45 visitessin la piscina de Ca Llong per a disputar el partit amb l’Astrapool CN Sabadell.

El Partit

Aquí podeu veure les estadístiques del partit. I també podeu veure el partit sencer.