Derrota del masculí del Joventut Handbol Mataró per 18 a 23 davant el Sant Quirze i victòria del femení a la pista de La Roca per 26 a 29

Un Joventut Handbol Mataró minvat per dues baixes molt importants va encarar el partit a casa davant un dels líders i favorits de la categoria, el Sant Quirze. Un Sant Quirze que va obtenir la seva avantatja en els darrers 10 minuts de la primera part.

A la segona part els nois de Jordi Fernández van intentar remuntar, arribant a apropar-se a tres gols de diferència, gràcies a la gran actuació del porter local Bassory amb aturades de mèrit, Però també la gran defensa visitant i una gran actuació del porter visitant Capón, va tallar el somni de la remuntada.

Aquí podeu veure les estadístiques del partit.

Victòria del femení al “derbi del túnel”

Partit molt disputat el celebrat el passat dissabte al pavelló nou de La Roca. Amb alternances en el marcador al final l’equip mataroní es va emportar els tres punts, sent la primera victòria a la Divisió de Plata a la pista de La Roca, anteriorment van recollir un empat i una derrota ajustada. Un triomf merescut gràcies a sortir la segona part amb més intensitat defensiva i amb una alta resolució en atac, eixugant la diferència d’un gol (13 a 12) que es va arribar al descans, i agafant moments d’avantatges de set gols, fent inútil la reacció final local que va deixar el resultat amb el 26 a 29 final.

Aquest resultat fa remuntar fins a la vuitena posició a la taula classificatòria. El dissabte 19 d’octubre a les 18 hores rebrà al Sant Quirze al Pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor.

Aquí podeu veure les estadístiques del partit.