Victòria de les noies de Marina Zablith i Pablo Cardenal del CN Mataró en el partit avançat de la segona jornada de la Lliga Premaat Femení davant el CN Mediterrani per 10 a 7

A les 13.30 d’aquest dimecres 9 d’octubre, s’ha disputat al complex esportiu Joan Serra de Mataró el partit avançat de la segona jornada de la Lliga Premaat Femení. El CN Mediterrani visita al CN Mataró havent guanyat a casa davant al CN Boadilla per 12 a 7. Per la seva part el CN Mataró venia de guanyar 4 a 20 al Zaragoza i sortia com a líder en aquesta lliga acabada de començar.
El partit ha transcorregut com s’espera, pel nivell dels dos equips. Els tres primers quarts han sigut molt igualats, a on el Mataró s’ha avançat d’un gol en 4 ocasions i el Mediterrani només en un. El quart quart ha sigut a on el Mataró ha agafat un avantatge de fins a tres gols.

El MVP del partit ha sigut per la portera del CN Mataró, Lorene Derenty, totalment merescut, ja que ha fet moltes parades de mèrit. La màxima golejadora ha sigut Anna Espar amb 4 gols.

Una de les parades de la jugadora del CN Mataró Lorene Derenty
La golejadora Anna Espar amb 4 gols
Entrega de l’acreditació de MVP del partit a la jugadora del del CN Mataró Lorene Derenty