Gran cap de setmana dels equips sèniors del CN Mataró de waterpolo. Victòria contundent del Quadis CN Mataró per 5 a 11 al Tenerife Echeyde i lideratge de CN Mataró femení al guanyar per 4 a 20 davant del Escuela WP. Zaragoza

El Quadis CN Mataró guanya a Tenerife

Tenerife Echeyde 5-11 Quadis CN Mataró. Foto: RFEN

No ha tingut problemes el Quadis CN Mataró per a imposar-se al Tenerife Echeyde en la seva visita a les illes, superant un mal inici de partit. L’equip de Beto Fernández ha dominat a partir del tercer quart i ha acabat emportant-se el duel per 5-11. En el primer quart l’equip mataroní va començar perdent per 2 a 0. Pero en el segon quart amb un parcial de 1 a 5 va començar a ensenyar les seves cartes

Victòria del Quadis-CNM a la piscina del Tenerife Echeyde (5-11) en el segon partit de la Liga Premaat de DH de waterpolo masculí,  una piscina on, tal i com diu l’entrenador, en Beto, sempre li ha costat de poder entrar i agafar el ritme correcte. Per aquest motiu el locals es van imposar al primer quart (2-0). El Quadis no s’acabava de trobar, imprecisions i errades en el xut donaven vida als locals. Però de mica en mica en nostres van anar ajustant les peces i recuperant el nivell de joc que els és habitual i que tan bons resultats els està donant aquest inici de temporada, i amb dos parcials on els nostres van ser molt superiors van girar el marcador i després ampliar-lo amb pou marge per a sumar tres punts i pujar fins al segon lloc de la classificació.

Primer lideratge de les noies del CN Mataró

Helena Lloret, jugadora de CN Mataró. Foto: Jordi López

Victòria clara i lideratge del CN Mataró en la seva visita a la EW Saragossa (4-20). Allarguen el seu bon moment les de Marina Zablith després d’aconseguir emportar-se la Supercopa Premaat en un duel duríssim davant Sabadell. Anni Espar, amb cinc gols, màxima anotadora de la trobada

L’equip femení de waterpolo, continua amb les mires altes i ambicioses. Jugava aquest dissabte a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza a qui es van imposar per l’ampli resultat de (4-20). Les de la Marina van anar decidides a solucionar l’envit ben aviat, i els dos primers parcials ja deixaven sentenciat el partit amb el resultat de (1-12) on les nostres van exhibir el potencial ofensiu portades pels cinc gols de l’Anni Espar, i la importància dels gols marcats per les més jovenetes, la Queralt, la Cris i l’Anna Aparicio, que van foguejant-se de cara a partits on la cosa picarà més. Bon partit de les de la Marina amb un joc sòlid i sense escletxes que va ofegar totalment el joc de les locals que res no van poder fer. El CN.Mataró és el primer líder de la Liga Premaat.