Primera derrota de la temporada pel sènior masculí

Aquest diumenge el sènior masculí del Ciutat de Mataró rebia a l’AE Xarxa Horta, un rival complicat de jugar, ja que juga de forma molt directa i difícil de contrarrestar el seu joc, com es va veure en tot el encontra disputat a l’Eusebi Millan.

Una primera part molt igualada, es va arribar al descans amb empat a dos. A la segona part varen començar molt bé pels nois de Joan Serra a l’aconseguir un 4 a 2 en 4 minuts. Però la reacció dels barcelonins no va tardar molt i amb un parcial de 0 a 4 van deixar el resultat final de 4 a 6.

Primera derrota contra un gran equip, però que no taca el començament de temporada que porta l’equip mataroní amb dues victòries i una derrota.

Comença la lliga amb una derrota a una pista complicada

Aquest dissabte passat va començar la lliga per les noies de Lluís Macias en una pista complicada. Debutaven en una nova categoria, la primera divisió, després d’haver assolit l’ascens merescut.

No va començar bé el partit per les mataronines amb un gol del Sabadell ja en el primer minut. Anant al descans perden ja per 2 a 0. La segona part va seguir la tònica del partit i el Sabadell va fer dos gols més, i ja en el minut 32 mitjançant Blanca Castro feia el gol de l’honor per l’equip mataroní.