El CE Mataró ha aconseguit treure un empat del camp d’un històric del futbol català com és el Júpiter i d’aquesta manera es manté imbatut i en el tercer lloc de la classificació de 1a Catalana

El partit no ha començat bé per a l’equip mataroní, Javi Ruiz, minut 2, i Patrick Chico, minut 22, situaven el Júpiter amb dos gols d’avantatge abans d’arribar a l’equador de la primera part. A més a més l’equip local enviava dues pilotes al travesser.

Però l’equip s’ha anat centrant, i amb el gol marcat per Aleix Cirera el Mataró ha passat a controlar el partit. I de seguida Joel Marín ha engaltat un xut extraordinari des de la banda dreta i des de 30 metres que ha entrat com un obús per tot l’escaire. Hi ha hagut fins i tot ocasions, amb un xut al travesser i una ocasió de Pol de capgirar el marcador abans del descans.

A la represa el partit ha continuat molt obert, perquè el Mataró no s’ha tancat ni molt menys. Tot i que el Júpiter ha portat més la iniciativa els de Monroy s’han defensat bé, amb Fiti, cada vegada més assentat en aquesta posició, i Dani Prieto, molt ferms al centre de la defensa, solucionant bé el perill en les pilotes penjades.

De totes maneres, el marcador ja no es va moure més i el Mataró marxava del camp del Júpiter amb un punt més al sarró. Els groc-i-negres són tercers amb 11 punts i segueixen invictes després de cinc jornades.

Golàs de Joel Marin

Declaracions de l’entrenador

https://twitter.com/i/status/1180864148034461701