El sènior masculi perd de forma clara a Esplugues

L’equip masculí del Joventut Handbol Mataró va perdre de forma clara a la pista de l’Esplugues i de moment encara no ha puntuat a domicili en el que portem de campionat, un fet ben diferent de la temporada passada quan no va ser derrotat fora de casa fins el sisè desplaçament.

L’equip mataroní només va anar per davant amb el 0-1. Després els espluguins van trobar moltes facilitats per anar superant la defensa del Joventut i al descans dominaven de 7 gols (18 -11) i tenien el triomf ben encarrilat.

De sortida a la segona part els del Baix Llobregat van clavar un parcial de 6 a 0 i van deixar el matx absolutament decidit, amb un parcial de 15-2 en 25 minuts entre el final de la primera part i l’inici de la segona, que va portar el marcador del 9-7 al 24-11.. Al final, el relaxament local, va permetre que l’equip mataroní maquillés una mica el resultat, marcant més gols en els últims 20 minuts que en els primers 40.

El partit el van donar per streaming a Handball 100×100.

El JH Mataró Synergie no pot amb el Castelló

El Joventut Handbol Mataró femení rebia per primera vegada el Castelló en partit de la Divisió de Plata Estatal, i no ha pogut superar a les de La Plana que han estat molt efectives en atac a la segona part superant la defensa local, que ha anat baixant el seu nivell a mesura que avançava el partit. L’equip mataroní no ha està fi en defensa i perd el segon partit seguit.

El partit ha començat molt bé per a les de Jordi Rubí. A l’equador de la primera part manaven per 10 a 6, amb gran efectivitat de les jugadores més destacades del Joventut. Però en el segon tram de la primera part l’equip visitant ha millorat molt i ha arribat al descans amb un desavantatge mínim.

A la represa l’equip local ha tornat a sortit fort i s’ha tornat a posar quatre gols amunt (20-16). Tot semblava ben encarrilat, però les visitants han fet un parcial de 1 a 7 en set minuts, posant-se ja per davant. A partir d’allà han entrat les preses i el Joventut ja no ha pogut recuperar el control del partit i ha patit molt en defensa per aturar les atacants rivals, que han marcat 16 gols en els últims 23 minuts.