Primera victòria a casa de la temporada del sènior masculí

El sènior Aliança Mataró masculí va derrotar per 6 gols a 4 al Sala 5 Martorell en un trepidant partit disputat ahir diumenge en el Teresa Maria Roca.

La primera part ens va mostrar un partit amb moltes alternances i oportunitats pels dos equips, tot i que els mataronins portaven el pes del partit, els de Martorell generaven ocasions de perill amb un joc directe a pivot i constants superioritats numèriques. Tot i aquesta alternança de cops, els locals per mitjar de Marc Campàs i Miquel Soler, aquest últim d’un fort xut aprofitant un rebuig del porter, feien posar un 2 a 0 en el marcador que donava tranquilitat als homes d’Albert Sabaté. El domini local va augmentar però sense materialitzar-se amb gols gràcies a les bones aturades del porter visitant. A les acaballes de la primera part una excel·lent triangulació dels visitants feia pujar el 2 a 1 en el marcador i generava certs moments d’incertesa local. I ja en l’últim minut d’aquesta primera part, Pol Novo, aprofitant el rebuig novament del porter, feia pujar amb un xut col·locat el 3 a 1 al marcador.

A la segona part els mataronins van prémer l’accelerador en els primers 10 minuts i Alex Medina amb un doblet i Joel Císcar amb un fort xut de puntera, feien pujar un clar 6 a 1 en el marcador. Es preveia un final de partit plàcid, però res lluny de la realitat, els locals es varen relaxar i els visitants retallaven distàncies amb 2 minuts fatídics, posant-se a només 3 gols de la remuntada (6 a 3). Restaven 5 minuts pel final i el Martorell arriscava amb porter jugador, generant moltes inquietuts i movent molt bé la pilota. Fruit d’aquesta circulació arrivava el 6 a 4 en el marcador amb un segon pal perfectament executat. Tocava patir en els últims 3 minuts, però els mataronins varen reaccionar amb molta possessió de pilota i una presió molt intensa. Res més va passar i el Roca va poder cel·lebrar els primers tres punts de la temporada.

La setmana vinent el Futsal Aliança Mataró visitarà al CN Sabadell (dissabte 20:30h), en un dels partits estrella d’aquesta primera volta.

Derrota a València en un partit igualat

Les noies dirigides per Nicolàs Dedeu segueixen sense poder cel·lebrar el primer punt a 2a Divisió Estatal. Aquest cap de setmana visitaven la pista de l’Almàssera, equip valencià de la zona baixa de la classificació. Tot i el llarg viatge, les mataronines varen sortir molt endollades al partit. En el minut 17 Geraldine Gama feia pujar el 0 a 1 en el marcador i quan semblava que arribariem amb victòria al descans, amb una dubtosa 6a falta, les valencianes feien pujar el 1 a 1 en el marcador, i en un mal minut final castigaven a les mataronines amb un 3 a 1 dolorós al marcador i complicava la remuntada.

A la segona part seguia la igualtat en el terreny de joc, però les nostres seguien sense poder reduir distàncies fins que les valencianes ampliaven diferències amb el 4 a 1 en el marcador. Restaven 8 minuts pel final i tocava arriscar amb portera jugadora. D’aquí fins al final clar domini visitant amb moltes ocasions, fruit d’això, arribava el 4 a 2 en el marcador quan quedaven encara 6 minuts. Es va intentar tot però la pilota no entrava, amb ocasions de segons pals mal finalitzats, pals i grans intervencions de la portera local. Final del partit amb el 4 a 2. No arriven els primers punts però aviat s’aconseguirà!

La setmana vinent el Futsal Aliança Mataró rebrà la visita del CN Caldes (dissabte a les 19:45h), rival que la temporada passada li va lluitar la lliga a les mataronines.