Moltes queixes arran de la promoció d’un cicle d’arts escèniques per a públic familiar ple de faltes d’ortografia

Tot va començar a les xarxes socials amb la publicació d’un tuit del periodista Jordi Pujolar a Twitter. Des de Cultura de l’Ajuntament afirmaven des de xarxes socials el següent. “Preteníem fer una picada d’ull als infants que estan aprenent a escriure i que encara no coneixen les normes ortogràfiques”. Una explicació que no ha convençut pas a tothom.

ERC demana que hi hagi una rectificació immediata d”aquesta inapropiada campanya “Sortim en família“. En un comunicat a la premsa ens indica que davant les queixes de molts ciutadans, els responsables de cultura han explicat que era una manera original d’emular l’escriptura dels infants en començar el seu aprenentatge.

També ens consta el malestar dels docents de la ciutat davant la campanya. Actualment, aconseguir que els nens i nenes escriguin correctament la nostra llengua és una tasca encara més feixuga que fa uns anys pel pes de les noves tecnologies i la incorporació de moltes paraules en altres llengües en el llenguatge habitual.