Cap de setmana a on es va veure a l’Eusebi Millan les 2 victòries dels equips sèniors del Boet Mataró. Partits molt igualats que es van decidir quasi a l’últim minut de partit.

LLIGA FEMENINA 2 – Advisoria Boet Mataró

Advisoria Boet Mataró – ISE CB Almeria Foto: D. Lloveras

L’Advisoria Boet Mataró guanya en l’estrena d’una lliga més nacional que mai. El conjunt mataroní va superar l’Almeria per 56 a 52 en la primera jornada de la Lliga Femenina 2. Partit molt igualat que dos triples de les mataronines en els últims minuts van acabar amb les opcions de victòria de l’equip d’Almeria.

Una gran defensa de les noies de Vizcaino a on varen dominar el rebot va fer impossible que el ISE CB Almería s’emportessin els primers punts de la competició. L’equip d’Almeria, amb un inici de temporada amb molts problemes físics i burocràtics no ha permès acoblar un pertinent ritme de joc. La falta d’Ornella Santana, lesionada, es va acusar en el joc interior, on clarament l’equip mataroní va aclaparar amb 48 rebots totals, enfront dels 32 de ISE CB Almería.

Per la part anotadora Advisoria Boet Mataró va basar el seu joc en l’encert de les seves jugadores Marta Arbizu (14 punts i 12 rebots) i Alina Hartmann (26 punts i 16 rebots). Aquest va ser el guió, entre ambdues van aconseguir el 72% d’anotació i el 79% de rebots del seu equip. I això que en tirs de camp el percentatge final va ser sol del 29%, inferior al 32% de l’equip d’Almeria. Del ISE CB Almería va destacar Alicia González amb 11 punts i Isa Latorre i Rudy Eduardo amb 7 rebots cadascuna.

Tot plegat, i malgrat quatre quarts molt igualats pel que fa a resultat, va conduir l’equip mataroní a sumar la primera victòria de la temporada.

Lliga EBA – Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet – Patria Hispana Seguros CB Almozara Foto: D. Lloveras

Primera victòria del Mataró Parc Boet que va superar al recentment ascendit Patria Hispana Seguros CB Almozara per 72 a 67.

El conjunt d’Alberto Peña en un fantàstic últim quart (20-9) va permetre al Mataró Parc Boet derrotar l’Almozara i sumar la seva primera victòria de la temporada en la tercera jornada de la Lliga EBA. En un partit molt igualat, la forta pressió a tota la pista de l’últim quart va fer que els mataronins s’emportessin el partit.

Els 22 punts i 10 rebots defensius de Marc Rubio, els 16 punts de Miqui Puig, i  David Romero amb 12 punts i 7 rebots van contribuir a la victòria local. En la part negativa tenim que el rebot ofensiu del Boet va ser inexistent, salvant els 3 que va agafar David Romero, a on l’equip rival va aconseguir agafar 30 rebots defensius. Una assignatura pendent, tenint en compte que el rebot ofensiu fa tenir segones oportunitats de tir.

Amb aquesta victòria el Boet queda onzè amb un balanç d’una victòria i dues derrotes.

Presentació Temporada 2019/20

El proper 20 d’octubre a les 18 hores tindrà lloc la presentació dels equips del Boet Mataró.