LLIGA EBA

Imatge del partit CB Cornellà – UEM Germans Homs. Foto: @uemataro

Victòria contundent de la UE Mataró-Germans Homs a Cornellà. Exhibició defensiva dels mataronins (48-74).

Després d’un primer quart més igualada, l’Esportiva va començar a dominar el partit al segon quart.  Omaru Toure amb una valoració de 30 (12 punts i 18 rebots) va ser el jugador de la UE Mataró més ben valorat del partit. Jaume Solé amb una valoració de 18 (23 punts, 5 triples i 4 rebots) el va seguir en aquest apartat. Per la part del Cornellà el seu jugador més destacat va ser Joelvin Cabrera amb una valoració de 14 (11 punts i 3 rebots).

Amb aquesta victòria La Unió se situa ara amb dos partits guanyats i una derrota.

COPA CATALUNYA FEMENINA

UEM F – Sant Adrià B Foto: CapGròs R. Gallofré

La UE Mataró Construtoni Ponce també perd a casa, el que fa que encara no coneix la victòria aquesta temporada quan s’han disputat dues jornades. Les mataronines van caure per 63 a 79 amb el Sant Adrià. La Unió Esportiva Mataró Construtoni Ponce no ha començat molt bé la lliga.

En totes les facetes del joc, el Sant Adrià va ser superior a l’equip mataroní. Ariadna Magriñà, amb 12 punts, va ser la millor jugadora de l’equip mataroní, mentres Irene Medel amb 15 punts va ser la millor jugadora per part del Sant Adrià.