Els republicans van celebrar la seva assemblea local quatre mesos després de les darreres eleccions municipals en el que Anna Salicrú repeteix com a presidenta d’ERC a Mataró

El passat dilluns 30 de setembre la Secció Local d’ERC Mataró va celebrar l’Assemblea Local. En aquesta es va presentar l’informe de la Presidència, l’estat de comptes d’aquest últim període i es va fer un debat sobre l’actualitat política i social tant a Catalunya com a Mataró.

A més, tal com marquen els estatus d’Esquerra Republicana de Catalunya, s’havia de renovar l’executiva local passades les eleccions municipals del passat 26 de Maig.

La candidatura encapçalada per Anna Salicrú, que ja era presidenta, va rebre el suport unànime de l’assemblea.

L’executiva, que incorpora nous membres i d’altres amb experiència segons indica en la seva web, “pretén reflexar la realitat de la nostra ciutat: composada per membres de diferents edats, trajectories vitals diverses, distribució territorial i amb igualtat entre homes i dones; implementant així, el Pla d’Igualtat d’Esquerra Republicana de Catalunya. L’objectiu d’aquesta candidatura doncs és enfortir el partit a Mataró, així com treballar i dipositar tot l’esforç possible en les eleccions municipals del 2023″.

La candidatura escollida està formada per:

Presidenta: ANNA SALICRÚ
Secretari d’Organització: SERGI PENEDES
Secretària d’Imatge i Comunicació: REGINA RIGAU
Secretari de Finances: JOAQUIM CAMPRUBÍ
Secretària d’Igualtat: SILVIA SAIZ
Vocal (Nova ciutadania): LLUIS PINYOL
Vocal (Coordinació Seccions de Barri):ROSA GUANYABENS
Vocal: CINTIA MASSOLLER
Vocal: BORJA MANZANARES