Ual·la! és una expressió d’alegria, de sorpresa o de curiositat, potser fins i tot d’indignació. Amb aquesta exclamació Modesto Lai i Alba Rubió ens presenten el seu concert-espectacle; una proposta dinàmica, fresca i carregada d’humor.

El binomi artístic aposta per un show que passeja per cançons pròpies d’estil modern, gags teatrals de caràcter humorístic i peces musicals lligades entre si. Músics de gran qualitat, activistes de l’art. Una proposta teatre musical imprescindible i sorprenent que no deixa indiferent.

Encara no coneixes les nits de Músiques Tranquil·les?

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics, amb propostes sorprenents i singulars, mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!