Juanjo Tabarka, músic i cantant mataroní, aquest diumenge 6 d’octubre a la Plaça Antonio Machado 

Juanjo Tabarka, va néixer a Mataró, concretament al barri de Cirera. Aquest diumenge serà al Vermut Musical celebrat al mateix barri presentant el seu repertori a tot aquell que vulgui gaudir d’un bon aperitiu i bona música.

El cantautor mataroní, ha editat dos discos “La respuesta en el tiempo” (2004) i “Invisible” (2008) i col·laborat en diferents projectes amb altres artistes. Us recomanem “Lucía” una cançó bonica que podeu trobar a youtube o a la Plaça Antonio Machado aquest diumenge 6 d’octubre a les 12.00h.

Què són els Vermuts Musicals?

Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.