El passat dissabte, Esquerra Republicana de Mataró va presentar la Secció de barri de Cerdanyola.

Aquesta és la quarta Secció de barri que Esquerra Republicana de Mataró obre a la ciutat, després de les de Rocafonda, el Palau i Escorxador, la secció del Pla d’En Boet i Peramàs i la de l’Havana, i finalment la de Cerdanyola, totes i cada una d’elles amb la finalitat d’apropar l’organització als veïns i veïnes de Mataró.

En nom de la seva coordinadora, Ana Garcia,va encapçalar l’acte afirmant que “això és una mostra de què el projecte d’Esquerra Republicana creix dia a dia, i que els seus valors de la llibertat, igualtat i fraternitat arribaran a tots els barris de Mataró“. Garcia ha conclòs “perquè la pluralitat és el que ens fa créixer dia rere dia, la interconnexió entre tots i cadascun dels Barris de Mataró per al bé comú, i Cerdanyola està molt present en el nostre mapa.

Garcia ha estat acompanyada durant l’acte per altres membres de la secció de Cerdanyola com són Laia Pérez, Yasmin Blal o Arcadi Martín.Així com activitats per dinamitzar la presentació, com són un micro teatre, un taller de Henna i finalment una màster class de zumba.

A l’acte polític també va intervenir el diputat d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya José Rodríguez afirmant “que es constitueixi una secció de barri aquí a Cerdanyola és una molt bona notícia no només pels independentistes, sinó per tots els que creuen que el poder ha de tornar al pobre”.

Finalment el cerdanyolenc i president de Moviment d’Esquerres, Alfons Palacios, va posar en relleu que “som republicans i socialistes, pensem que el règim del 78 està esgotat i necessitem un nou projecte. Aquest projecte és el d’Esquerra Republicana.