Victòria del Futsal Aliança Mataró masculí en la pista del Industrias Santa Coloma B i derrota del Futsal Aliança Mataró femení on rebia al Penya Esplugues B.

Segona victòria en lliga del Futsal Aliança Mataró masculí en la pista del Industrias Santa Coloma B per un contundent 2-7. Tot el resultat el partit va estar molt igualat en el marcador, sobretot en la primera part.

Els homes d’Albert Sabaté visitaven al filial de l’Industrias, que encara no ha sumat cap punt a la lliga, amb la necessitat de revertir la derrota de la setmana passada. L’inici dels mataronins no va ser bo i l’equip local, molt ben organitzat i amb les idees molt clares, generava ocasions sobretot en transició i pèrdues de pilota en creació. En els primers minuts arribava l’1 a 0 després d’una falta a la frontal de l’àrea. Els mataronins començaven a generar joc però en una bona transició arribava el 2 a 0 local, fet que va espavilar els visitants que varen començar a atacar i a ser més agressius. El 2-1 era obra de Marc Campàs i al final de la primera part Paquito Parés aturava un doblepenal que mantenia als mataronins dins del partit.

A la segona part el partit va ser completament diferent, els mataronins van sortir molt més endollats i fruit d’això en 3 minuts anotaven 3 gols de Alex Medina. El 2 a 4 era un cop molt dur pels locals que veien com perdien en el marcador i sobretot en sensacions sobre la pista. Fruit d’una nova acció combinativa arribaria el 2 a 5 provocant que els locals haguessin de sortir amb porter jugador. La defensa mataronina va ser novament impecable i feien finalment dos gols més (Joel Císcar i Marc Campàs).

Tres punts més que alcen els mataronins fins la 3a posició, que hauran de defensar aquest proper diumenge a les 12:30h enfront un potent Martorell.

Derrota del sènior Futsal Aliança Mataró femení

Segona jornada pel sènior Aliança femení on rebia al Penya Esplugues B, filial de l’equip de 1a divisió, un filial molt jove amb molta intensitat.

Es repetia el guió de la 1a jornada on les jugadores de Nicolàs Dedeu i Pablo Fernández es van veure superades a l’inici del partit,però a més en aquest cas rebent el 0 a 1 al poc de començar el partit. Les visitants van fer una molt bona primera part, amb molta fluïdesa en el seu joc de creació, provocant que les nostres no aconseguissin recuperar pilotes i arribessin tard a la pressió.

Tot i tenir alguna ocasió clara per retallar diferències es va arribar a la mitja part amb un clar 0 a 3. Resultat que complicava i molt el debut de les noies en el Teresa Maria Roca.

A la represa les mataronines van millorar bastant en intensitat i fluidesa de joc, i es va veure un altre partit, més igualat. Tot i així no es va moure el marcador fins que les locals van arriscar amb portera jugadora a manca de 7 minuts. En aquest període un gol encaixat i el primer gol a plata obre de Sara Cayuela, van provocar el definitiu 1 a 4 en el marcador i la segona derrota.

Propera jornada primer desplaçament a Almassera (València), on les nostres seguirant buscant adaptar-se a l’exigència i ritme de la categoria i sumar la primera victòria.