Primer partit de lliga i primera victòria (2-5) del Futsal Aliança Mataró sènior A masculí enfront el FS Ripollet, a la sempre complicada pista local.

Els homes d’Albert Sabaté, després de la gran imatge mostrada en les semi finals de la Copa Catalunya amb el FC Barcelona, iniciaven la temporada 2019-20 a la lliga de 2aB amb un partit dels complicats, a la pista del Ripollet, equip que acaba de pujar a la categoria. El partit va començar amb domini local i fruit d’això arribava el 1-0 amb una acció de pivot. Adrià Donadeu, feia pujar el’1-1 al marcador després de varis minuts de domini visitant generant molt joc ofensiu i ocasions. Tot seguit Marc Campàs anotava el 1-2 visitant amb una triangulació que acabava al segon pal i abans d’arribar a la mitja part hi havia temps per veure dos gols més, un de cada equip, per fer pujar el 2-3 al marcador.

A la represa el domini visitant es va accentuar, tot i algunes aproximacions visitants molt perilloses, fruit del domini neix una triple ocasió visitant que acaba transformant el 2-4 Miquel Soler amb un potent xut exterior. Eren els millors minuts del Futsal Aliança Mataró i novament Marc Campàs, amb una vaselina marca de la casa, feia pujar el 2-5 i pràcticament sentenciava el partit. Els darrers 5′ el Ripollet ho va intentar de 5 però la defensa visitant va abortar qualsevol situació d’atac. Tres punts per iniciar la lliga amb bon peu i continuar amb una bona dinàmica.

Setmana vinent, dissabte a les 20h partidàs al Teresa Maria Roca enfront al tot poderós Hospitalet Bellsport.

EL SÈNIOR ALIANÇA FEMENÍ ACABA LA PRE-TEMPORADA AMB UN GRAN TEST

Últim partit de pretemporada del sènior femení davant el CD Concòrdia, actual campió de la divisió de plata.
Les nostres jugadores no van entrar bé al partit i al primer minut de joc una pèrdua de pilota generava una transició que es convertia en el 0 a 1. Aquest gol en contra va fer despertar a l’equip i va començar a generar ocasions, però una altra pèrdua calcava la situació del primer gol per encaixar el 0 a 2.

A partir d’aquí l’equip va demostrar molta personalitat i en una bona acció de Meritxell Ribas, Ariadna Bosch aconseguia retallar distàncies rematant al segon pal l’1 a 2 amb el que s’arribaria a la mitja part.

A la segona part l’equip va sortir molt bé i va generar moltes ocasions fins que la capitana Maria Espinar aconseguia l’empat amb un golàs de xut exterior que entrava per tot l’escaire.
Als últims minuts del partit els 2 equips van tenir ocasions per avançar-se al marcador, on la Concòrdia va desaprofitar un penal, però el marcador ja no es va moure.
Bon test per afrontar amb confiança l’inici de lliga a Ripollet el proper cap de setmana, on tindran algunes baixes.