La nit del 4 de setembre, la Policia Local va detenir, un home de 37 anys, després que aquest amenacés amb un ganivet un ciutadà per robar-li el patinet elèctric en un bar del carrer de Joan d’Aùstria. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va poder detenir a l’agressor després que aquest perseguís la víctima i l’agredís a l’avinguda del Maresme. El detingut, que compta amb 4 detencions policials anteriors, passa avui a disposició judicial per un presumpte delicte de robatori amb violència.

La Policia Local de Mataró va rebre la trucada d’un ciutadà que va enregistrar una baralla enmig de l’avinguda del Maresme, la nit del 4 de setembre, a les 23.30 h. Agents de la Policia Local van dirigir-se al lloc dels fets i van poder detenir l’agressor de 37 anys, amb domilici a Mataró i amb 4 detencions anteriors, al bar on s’havia iniciat la baralla i van recuperar el patinet. El detingut passa avui, 5 de setembre a disposició judicial, acusat d’un delicte de robatori amb violència.

La persona agredida, un ciutadà de 34 anys d’edat, amb domicili a Mataró, presenta diferents lesions al cos i una fractura a l’envà nasal.