A les sales d’espera del CAP s’han creat dos espais on els usuaris trobaran una selecció de llibres i revistes tant per a infants com per a joves i adults, que pretenen que pacients i familiars alleugerin el temps d’espera en la seva visita al metge.

Aquest projecte de foment de la lectura neix de la participació de la biblioteca al projecte d’àmbit comunitari Som Salut, un espai de coordinació de temes a tractar i propostes d’acció entorn de la salut en el barri de Rocafonda, liderat pel CAP, en el qual participen centres educatius, serveis municipals, entitats del barri i la biblioteca Antoni Comas.

Cinc cops a l’any la biblioteca proporcionarà al CAP lots de materials diversos seleccionats per edats i temàtiques. D’aquesta manera els pacients i familiars que esperen a ser atesos poden gaudir d’una estona de lectura individual o compartida i consultar informació relacionada amb els serveis i les activitats que ofereix la biblioteca.

A més de fer més agradable i tranquil·la la visita al CAP i promoure l’hàbit lector, el projecte pretén fomentar el coneixement en l’àmbit de la salut i el benestar aportant materials de lectura relacionats amb aquestes temàtiques, sumar sinèrgies comunitàries entorn de la salut i donar a conèixer els serveis de la biblioteca i els seus projectes entre els usuaris que visiten el CAP.