La Policia Local va detenir dos homes i ha identificat dues persones més per l’incident, que va tenir lloc a l’avinguda d’Amèrica. Els policies van ser increpats i dos d’ells han patit lesions

La Policia Local de Mataró va detenir ahir dos homes a l’avinguda d’Amèrica pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics, i va identificar també dues dones, una d’elles menor d’edat, com a investigades pels mateixos fets. L’incident va tenir lloc cap a les 23 h arran de la intervenció de la Policia Local per fer retirar un vehicle que estava mal estacionat en un estacionament reservat.

Mentre els policies gestionaven la retirada del vehicle a càrrec d’un familiar del propietari, que no es trobava en condicions de conduir, diverses persones que es trobaven a l’interior d’un bar de la zona els van increpar, i fins i tot agredir. Els agents van haver de demanar reforç a altres unitats de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Com a resultat de l’incident dos policies van patir lesions. Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.