Reforç de trens el dia 26 al matí

Rodalies ofereix quatre trens especials a Mataró per Les Santes per a poder donar cobertura als assistents a la Nit Boja, al matí del 26 de juliol. Hi haurà tres trens extres en direcció Barcelona- l’Hospitalet i un en direcció Blanes.

D’aquesta manera en direcció Barcelona- l’Hospitalet hi haurà trens cada 15 minuts des de l’inici del servei, a les 5.02. En sentit contrari, els clients comptaran amb un tren a les 05.55 hores, que s’afegeix a l’oferta habitual d’un dia laborable.

Reforç pels Focs artificials

 Per altra cantó Mataró Bus la nit del 27 de juliol Mataró Bus tornarà a habilitar el servei especial “Nit Focs”, l’horari serà de 10 de la nit a 2 de la matinada.

Enguany hi haurà 3 línies. D’aquesta manera la nit del 27 hi haurà un bus cada quinze minuts que farà el recorregut de la línia 10 (Cirera – El Cargol – Rodalies), línia 11 (Galícia – Rodalies – El Cargol) i línia 12 (Rodalies – Pl. França), tal com es pot veure en el plànol adjunt. Aquesta freqüència pot veure’s influïda pel trànsit de l’avinguda del Maresme.