Ja es coneixen les dates de la nova temporada de la Lliga Femenina 2. Una competició molt atractiva amb 28 equips aspirants a entrar la fase final a la fi d’abril

El dissabte 5 d’octubre començarà la temporada 2019-20 de la Segona Divisió del Bàsquet Femení Espanyol. Un curs apassionant que mantindrà el sistema de competició. Un total de 364 partits i més de 14.000 minuts de joc al llarg d’una lliga regular composta per un total de 28 equips dividits en dos grups. Es manté el sistema de competició que desembocarà en la fase final que es disputarà a partir del 23 d’abril i conclourà el diumenge 26 del mateix mes de l’any pròxim.

Destaca el retorn a la competició d’un històric com el BAXI Ferrol i del Snatt’s Sant Adria, una de les millors pedreres del país. Al mateix temps, s’estrenen en LF2 dos equips que aportaran un bon nombre de jugadores de projecció com són el Citylift Geieg UniGirona i l’Unicaja.

L’Advisoria Boet Mataró està en el grup B a on també estan els equips catalans del Barça CBS, Citylift Geieg UniGirona, Lima Horta Barcelona, Snatt’s Femeni Sant Adria i Segle XXI. Aquesta temporada l’equip mataroní tindrà dos desplaçaments a les Illes Canàries, l’Spar Gran Canaria i Magectias Contra Violencia. La resta d’adversaris de l’equip de Jordi Vizcaino son l’equip granadí Grupo Hafesa Raca Granada, l’equip navarrès Osés Construcción Ardoi, l’equip valencià Picken Claret, l’equip murcià UCAM Jairis Alcantarilla, l’equip malageny de l’Unicaja i l’equip d’Almeria ISE CB Almería, el qual rebrà en la primera jornada.

Lliga Femenina 2 – Grup B