Ahir diumenge, com ja es tradició per Les Santes, i en van 28 edicions, el Port de Mataró va assistir a la Travessa Nedant al Port

Es van disputar dues curses. La de distància de 500 metres i la de 1.000 metres. La primera de 500 metres varen participar 75 nadadors i nadadores. La ja també traducional i la més veterana, la Isabel García. Però també i va participar l’alcalde David Bote i el regidor Xesco Gomar. Els vencedors en categoria aleví, Ian Patiño i Nora Reina, en infantil, Laia Gil. En categoria màster, Carles Mancera i Elvira Fagundes, i en veterans els guanyadors van ser Carles Riverola i Montse Morera.

En la distància llarga de la categoria absoluta varen participar una cinquentena de nedadores i nedadors. Es van imposar Abel Reyes, amb un temps de 9 minuts i 47 segons, i Mariel Cachon, que va fer 13 minuts i 27 segons.

IMATGES

Fotografies: David Lloveras Mir