Segons informa ElCaso.cat hi ha hagut un incident amb armes de foc a primera hora de la tarda a Mataró. S’ha rebut l’avís als Mossos d’Esquadra al voltant de les 15.30 hores.

Segons les primeres informacions, una persona ha resultat ferida per arma de foc. Pel que sembla, hi ha hagut un enfrontament i una tercera persona ha sigut víctima colateral, ja que no estaria involucrada en els fets ni hauria participat en el tiroteig. La persona ferida ha estat traslladada a l’hospital. Segons informa Europa Press, altres fonts han precisat que la ferida lleu és conseqüència del rebot d’una de les bales que s’ha disparat durant l’incident.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació està treballant en el lloc dels fets per a aclarir el succeït i per a detenir a l’autor o autors del tiroteig. A hores d’ara no hi ha persones detingudes i tampoc s’ha pogut saber què ha motivat el tiroteig. Els Mossos busquen a l’autor o autors dels trets.

Aquest és el segon tiroteig que hi ha a Mataró des de principi d’any. Pel gener, els Mossos van detenir a un home per disparar contra un altre a ple carrer, molt prop del lloc on s’ha produït l’incident avui.

L’Associació de veïns ja va criticar la seguretat al barri i a la ciutat. L’Ajuntament a inicis d’any va reforçar la seguretat, després de les reiterades protestes veïnals però segueix igual la sensació d’inseguretat.

(Ampliació – 23:35)

Segons informa ACN, aquest vespre, cap a dos quarts de nou de la nit, s’ha detingut el presumpte autor dels trets que han causat un ferit lleu a Mataró.