A finals de setembre comença la temporada 2019-2020 de la Lliga EBA a on la Unió Esportiva Mataró i el Boet participen. Però aquest cop no hi haurà derbi mataroní a la lliga regular

El Mataró Parc Boet està agrupat en el grup C-A junt amb el B.C. Morabanc Andora B, Tenea C.>B. Esparreguera, C.B. Quart – Germans Cruz, Patria Hispana Seguros Almozara, Maristes Ademar, Mcnteam Sese, C.B. Martorell, C.B. Vic – Universitat de Vic, Arenys Bàsquet – Joventut, Flanigan Calvià, Alfindén C.B., Club Bàsquet Igualada i F.C. Martinenc Bàsquet.

El debut dels jugadors d’Alberto Peña serà el cap de setmana del 22 de setembre a casa amb el Tenea – C.B. Esparreguera. Podeu consultar el calendari sencer en aquest enllaç. En l’actualitat aquesta és la plantilla per aquesta propera temporada. No es descarta que hi hagi algun fitxatge més.

Plantilla a data d’avui

Per la seva part, la Unió Esportiva Mataró està agrupat en el grup C-B junt amb el BBA. Castelldefels, Ibersol CB Tarragona, Palma Air Europa, Recambios Gaudí C.B. Mollet, Camping Bianya Roser, C.B. Valls Nutrion, Anagan Olivar, CB Salou, OIC Penta UB Sant Adrià, CB Cornellà, A.E. Badalonès, Barberà Team Values i JAC Sants.

El debut a la lliga el tindràn el cap de setmana del 22 de setembre a la pista del CB Salou. Podeu consultar el calendari sencer en aquest enllaç.

Per altre banda, la Unió Esportiva Mataró ha presentat el nou patrocinador per a les dues pròximes temporades, amb opció per a una tercera. L’empresa amb la qual el club ha arribat a un acord és Germans Homs Lloguer de Maquinària S.L., que des del 2017 compte amb la seu central a la ciutat. Amb el patrocini, el nom del primer equip de la UEM, el sènior A d’EBA, passarà a ser U.E. Mataró Germans Homs. El patrocini, però, s’entén fins al sub-21, el júnior A, el cadet A i l’infantil A, tots masculins. El segon any, s’ampliarà els equips patrocinats a tots els masculins de cistella gran.

En l’actualitat aquesta és la plantilla per aquesta propera temporada.

Plantilla a data d’avui

Lliga Catalana Lliga EBA

Si en la competició estatal de la Lliga EBA no tindrem derbi mataroní a la fase de grups, tot el contrari passarà a la Lliga Catalana de la Lliga EBA. En el grup 3 tindrem l’encontre entre el AE Boet Mataró i U.E. Mataró. Serà en la segona jornada. El Club Bàsquet Quart serà el tercer equip d’aquest grup.